Om Mich Vraa


Mich Vraa er en anmelderrost forfatter, skønlitterær oversætter og uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1979. Tilbage i 1982 debuterede han med spændingsromanen Papegøjejagt.

I perioden 2016-2018 slog Mich Vraa for alvor igennem som forfatter med sin romantrilogi om Dansk Vestindien. Heri indgår bøgerne Haabet (2016), Peters kærlighed (2017) og Faith (2018). Alle bøgerne er barske, gribende og tankevækkende fortællinger om dengang, Danmark handlede med slaver i forbindelse med sukkerproduktion på De Vestindiske Øer. Mich Vraa beskriver fortiden og fremtiden så detaljeret, at den fremstår som nutidens virkelighed.

Tro, håb og kærlighed er de tre begreber, som treenigheden fokuserer på. Haabet i romanen af samme navn, kærligheden i Peters kærlighed og troen i Faith. Men det store formål med trilogien er for Mich at sætte fokus på en tid i Danmark, som længe er blevet gemt væk.

Som foredragsholder er Mich Vraa en engageret fortæller, der giver en gribende fortælling om sit forfatterskab. Du får et enestående indblik i historiske begivenheder og i Michs research- og skriveprocesser. Desuden læser Mich hellere end gerne op fra sine prisbelønnede bøger i et forfatterforedrag.

Kontakt og booking

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også kontakte os på 35 12 12 99 for booking eller [email protected]